Myyntipalvelu
Ota yhteyttä
Extranet
Puukeskus / toimipisteet, näytä toimipisteet
Navigaatio
Kuva: Maxit
Tuotteet   Perustukset   Vedeneristys

VEDENERISTYSTUOTTEET MYYNTI-
  YKSIKKÖ
ARDEX 8 VEDENERISTE  AST
Koot: 5 ja 20 kg. Soveltuu keraamisten laattojen, luonnonkivien ja lasimosaiikkien alle vedeneristeeksi esim. parvekkeille sekä huoneistojen ja yleisten tilojen märkätiloihin.   
   
ARDEX 9 VEDENERISTE  AST
Koot: 5 ja 20kg. Soveltuu keraamisten laattojen, luonnonkivien ja lasimosaiikkien alle vedeneristeeksi esim. parvekkeille sekä huoneistojen ja yleisten tilojen märkätiloihin.   
   
ARDEX KAIVOKAPPALE SLV 310  KPL
Koko: 310X310 MM. ARDEX kaivonkappale.   
   
ARDEX P 51 POHJUSTUSAINE  AST
Koot: 1 ja 5 kg. Vesiohenteinen muoviseos, vettähylkivä pohjustusaine. Monitoiminen; pölynsidonta, huokosten tiivistäminen ja tartunta samassa tuotteessa. Minimoi ilmakuplien syntymisen tasoitteeseen. Soveltuu lattioihin, seiniin ja kattoihin. Liuotteeton.   
   
ARDEX RAJALISTA  KPL
Koko: 30X30X2000 MM. Tasoitettavien ja oikaistavien lattiapintojen rajaamiseen.  
   
ARDEX TARRANAUHA STA 100-10  RLL
Tarranauharulla. Pituus 10M. 100mm  
   
ARDEX VAHVISTUSNAUHA  RLL
Vahvistuskappaleet joustavaan ja tiiviiseen asennukseen läpivienneissä, saumoissa, kulmissa ja muissa vastaavissa tilanteissa. Vahvistuskappaleet liikuntasaumojen, läpivientien ja muiden vastaavien kohtien vedeneristykseen.  
   
ARDEX VAHVISTUSNAUHA SK 12-50 RLL
Vahvistuskappaleet joustavaan ja tiiviiseen asennukseen läpivienneissä, saumoissa, kulmissa ja muissa vastaavissa tilanteissa. Vahvistuskappaleet liikuntasaumojen, läpivientien ja muiden vastaavien kohtien vedeneristykseen.  
   
ARDEX VESIERISTE 1-K  AST
Koot: 8 ja 16kg. 1-komponenttinen vesieriste, heti käyttövalmis. Ei roiski. Soveltuu sisätiloissa lattioihin ja seiniin.   
   
VETONIT KOSTEUSSULKU AST
Koko: 10L. Muovidispersioon perustuva kosteussulkuaine ja pohjuste. Pienentää rakenteen vesihöyryn läpäisyä. Soveltuu märkätilojen seinien, lattioiden ja tarvittaessa katon pohjustamiseen ja kosteussuojaukseen ennen weber.vetonit WP vedeneristysmassan levitystä tai laatoitusta.
 
   
VETONIT KUITUKANGAS  RLL
Koko: 80cm, 0,8x10m. Kuitukangas, jota käytetään weber.vetonit WP vedeneristysmassan vahvikkeena ja eri laippojen valmistukseen. Soveltuu märkätilojen vedeneristämiseen osana weber.vetonit vedeneristysjärjestelmää.  
   
VETONIT VEDENERISTYSMASSA AST
Koot: 10 ja 15L.Telattava yksikomponenttinen massa märkätilojen lattioiden ja seinien vedeneristykseen vedeneristystyöohjeiden mukaisesti. Märkätilojen, kuten pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen sekä saunan lattian vedeneristäminen.   
   
VETONIT PIKASANEERAUSLAASTI RFF 3 KG/M2 SK
Nopeasti kovettuva, sementtipohjainen kiinnityslaasti seinä- ja lattialaatoituksiin tavanomaisille ja vaativille pinnoille, sekä weber.vetonit kosteussulku- ja vedeneristysmassapinnoille sisätiloissa. Soveltuu keraamisten laattojen ja tummien maksimissaan 1 cm paksujen luonnonkivilaattojen kiinnityksiin.  
   
VETONIT SANEERAUSLAATTALAASTI RF 3 KG/M2 SK
Nopeasti kovettuva, sementtipohjainen kiinnityslaasti seinä- ja lattialaatoituksiin tavanomaisille ja vaativille pinnoille, sekä weber.vetonit kosteussulku- ja vedeneristysmassapinnoille sisätiloissa. Soveltuu keraamisten laattojen ja maksimissaan 10 cm paksujen luonnonkivilaattojen kiinnityksiin betonille tai lämpörasitetuille alustoille.  
   
VETONIT POHJATASOITE L KUIVAT TILAT SK
Polymeerisideaineinen pohjatasoite kuiviin tiloihin. Väri valkeahko. Valmista massaa n. 21 l / 25 kg säkki. Kerrospaksuus osittain- /kokonaantasoitus max 5 mm / 1-3 mm / kerta. Kuivien sisätilojen seinä- ja kattopintojen tasoittaminen. Tuote soveltuu kiviaineisten alustojen pohjatasoitukseen.  
   
VETONIT PINTATASOITE LR+ KUIVAT TILAT SK
Polymeerisideaineinen pintatasoite kuiviin tiloihin. Väri valkoinen. Valmista massaa n. 22 l/25 kg säkki. Kerrospaksuus osittain-/kokonaantasoitus max 5 mm / 1-3 mm / kerta. Kuivien sisätilojen seinä- ja kattopintojen tasoittaminen. Tuote soveltuu kiviaineisten alustojen ja kipsi- ym. levypintojen tasoitukseen.  
   
VETONIT MT MÄRKÄTILATASOITE  WEBER 25kg SK
Sementtipohjainen tasoite kuivien ja märkien tilojen seinien ja kattojen tasoitukseen ja oikaisuun. Voidaan kerralla oikaista jopa 15 mm:n kerrospaksuuteen. Märkätilojen tasoitus ennen vedeneristystä ja laatoitusta tai sellaisten tilojen tasoittaminen, joissa halutaan normaalia lujempaa tasoitepintaa. Soveltuvat alustat ovat kiviaineiset pinnat kuten tiili-, betoni-, kevytbetoni- ja Leca® harkkopinnat sekä vahvat rappauspinnat .  
   
VETONIT LATTIATASOITE 3100 HIENOTASOITE 25kg SK
Sementtipohjainen, helposti leviävä, nopeasti kovettuva ja kuivuva betonilattioiden viimeistelytasoite. Kaseiiniton. Kerrospaksuus 0-10 mm. Menekki n. 1,5 kg/m²/mm. Sisätilojen lattioiden viimeistelytasoitus ennen päällysteen asennusta asunnoissa, konttoreissa ja julkisissa rakennuksissa.  
   
VETONIT LATTIATASOITE 3300 REMONTTI 0-10MM SK
Koko: 25kg. Sementtipohjainen, helposti leviävä, nopeasti kovettuva ja kuivuva, kuituvahvisteinen lattiatasoite. Kaseiiniton. Kerrospaksuus 0-10 mm. Menekki n. 1,5 kg/m²/mm. Hienotasoite erityisesti saneerauksiin heikoille alustoille.   
   
VETONIT LATTIATASOITE 4400PIKA 0-30MM SK
Koko: 25kg. Sementtipohjainen, nopeasti kovettuva ja kuivuva tasoite betonilattioille. Soveltuu myös ulkoterassien ja parvekkeiden betonilattioiden tasoitukseen. Kaseiiniton. Kerrospaksuus 0-30 mm, kolojen täytössä < 50 mm. Menekki n. 1,6 kg/m²/mm.  
   
VETONIT LATTIATASOITE 5000 KARKEA 5-50MM SK
Koko: 25kg. Sementtipohjainen, nopeasti kovettuva tasoite betonilattioiden oikaisuun, täyttöihin ja kallistusten tekoon. Kaseiiniton. Kerrospaksuus 5-50 mm. Menekki n. 1,8 kg/m²/mm. Kylpyhuoneiden lattioiden oikaisu sekä kallistusten teko.  
   
VETONIT 6000 LATTIAMASSA 10-250MM SK
Koko: 25kg. Sementtipohjainen, nopeasti kovettuva ja kuivuva lattiamassa. Kaseiiniton. Kerrospaksuus 10-250 mm. Päällystettävissä 15 tunnissa. Menekki 1,8 kg/m²/mm. Sekoitetaan esim. betonimyllyssä. Sisätilojen lattioiden valu ja paksut täytöt. Lattiamassaa voidaan käyttää myös uivissa raudoitetuissa rakenteissa.  
   
VETONIT VAATERI PLUS 4100 2-30MM LATTIATAS. SK
Koko: 25kg. Sementtipohjainen, helposti leviävä tasoite betonilattioille. Kaseiiniton. Kerrospaksuus 2-30 mm. Menekki n. 1,6 kg/m²/mm. Vähemmän pölyävä yleislattiatasoite.  
   
VETONIT LÄMPÖLATTIATASOIT 5400 (4050) 5-100MM SK
Koko: 25kg. Sementtipohjainen, nopeasti kovettuva ja kuivuva kuituvahvisteinen tasoite betonilattioiden oikaisuun ja kallistusten tekoon etenkin, kun lattiaan asennetaan joko vesikiertoinen tai sähkökaapelilattialämmitys. Kaseiiniton. Kerrospaksuus 5-100 mm. Menekki n. 1,8 kg / m². Sisätilojen sähkö- ja vesikiertoisten lämpölattioiden teko sekä kallistusvalut. Voidaan käyttää myös uivissa raudoitetuissa rakenteissa.  
   
VETONIT DISPERSIO MD16  PRK
Koot: 1, 3 ja 10L. Lattiatasoitteiden pohjustusaine. Seossuhde 1 osa dispersiota ja 3 osaa vettä ellei tuotekohtaisessa ohjeessa toisin neuvota. Menekki em. seossuhteella n. 0,1 l/m².Tasoitettavan alustan pohjustus ennen tasoitteen levitystä. Soveltuu käytettäväksi weber.vetonit WP Vedeneristysmassan pohjusteena erillisen työohjeen mukaisesti. Dispersiokäsittely parantaa tasoitteen tartuntaa alustaan, estää ilmakuplien syntymistä ja tasoitteessa olevan veden imeytymistä alustaan liian nopeasti.  
   
VETONIT VEDENERISTYSMASSA PRK
Koot: 5, 10 ja 15L. Telattava yksikomponenttinen massa märkätilojen lattioiden ja seinien vedeneristykseen Vetonit Vedeneristystyöohjeiden mukaisesti. Ei uima-altaisiin, ulko- eikä kylmilleen jääviin tiloihin! Menekki seinät: min 0,8 l/ m² lattiat: 1,1 l/ m². Märkätilojen, kuten pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen sekä saunan lattian vedeneristäminen.  
   
VETONIT KOSTEUSSULKU  PRK
Koot:  1, 3 ja 10L. Muovidispersioon perustuva kosteussulkuaine ja pohjuste. Märkätilojen seinien, lattioiden ja tarvittaessa katon pohjustaminen ja kosteussuojaus ennen weber.vetonit WP Vedeneristysmassan levitystä tai laatoitusta.   
   
VETONIT KUITUKANGASNAUHA/PALA   
Pakkaus, joka koostuu yllä mainitusta kuitukangasnauhasta, 3 kpl á 15 jm x 125 mm sekä palasta, joka on 2,5 m x 400 mm. Tuotteesta leikataan läpivienti- ja kaivon liittymäkappaleita.  
   
VETONIT SILIKONI SSL  PRK
Neutraali homesuojattu silikoni. 310 ml patruunalla saa saumaa 12 m, jos sauma on 5 x 5 mm. Liikuntasaumat, keraamisten pintojen nurkkasaumat, seinä- ja lattialaatoituksen väliset saumat, läpiviennit sekä keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden liittymäkohdat.   
Värivalikoima:   
1 WHITE VALKOINEN, 2 MARBLE MARVALKOINEN, 6 GREY HARMAA  
7 SMOKE SAVUNHARMAA, 11 LIGHT GREY, 13 MEDIUM GREY, 14 ANTRACIT  
19 BLACK MUSTA, 21 CREAM KERMA, 22 BEIGE, 31 BROWN RUSKEA  
34 MOCCA, 210 SILVER GREY, 100N VÄRITÖN  
   
VETONIT SAUMALAASTI DECO  SK
Koko: 5kg/ sk. Sementtipohjainen saumauslaasti seinä- ja lattialaatoituksiin sisä- ja ulkotiloissa. Saumausleveys 1-8 mm. Menekki 0,5-2,0 kg/m², sauman leveydestä, laatan koosta ja paksuudesta riippuen. Värivalikoima:  
Värivalikoima:  
1 WHITE VALKOINEN, 2 MARBLE MARMVALKOINEN, 6 GREY HARMAA,  
7 SMOKE SAVUNHARMAA, 11 LIGHT GREY, 13 MEDIUM GREY, 14 ANTRACIT,  
19 BLACK MUSTA, 21 CREAM KERMA, 22 BEIGE, 31 BROWN RUSKEA,  
34 MOCCA, 210 SILVER GREY

 

Katso myös perustuksissa käyttetävät vedeneristeet.

Lisätiedot

Valikoima vaihtelee toimipisteittäin. Tuotelistaus ei kata kaikkia tuotteitamme.

Osa tuotteista toimitusmyyntinä.


Kysy lisää paikkakuntasi Puukeskuksesta.

 

Esitteet ja linkit
Weber / Tuotteet
Design by Mainostoimisto Ilme
© Puukeskus 2015. Kaikki oikeudet pidätetään. Rekisteriseloste